Kørekort i Nørresundby nær Aalborg, Nordjylland

Kørekort i Nørresundby nær Aalborg, Nordjylland

Tag kørekort hos os

Vi er glade for, at du vælger Mies køreskole Aps som leverandør til DIT KØREKORT.

Vi har teorilokaler på Vestergade 18, 9400 Nørresundby tæt på Aalborg, Nordjylland.

Vi lover, at du vil blive fulgt tæt at en faglig stærk kørelærer. Vores kørelærere har fokus på din udvikling, hen mod at blive en god sikker bilist. Du får alt det, LOVEN SIGER SOM ET MINIMUM og en god del mere end det.

Vi lægger stor vægt på, at så meget som muligt af din undervisning vil foregå på det tidspunkt, som passer dig og dit liv bedst. Men vi må også sige, at der er delmål, som ikke er mulig at ligge hvor som helst på dagen. Det vil nemlige ikke give undervisningen det rigtige resultat for dig og dermed også en lavere mulighed for at bestå DIN KØREPRØVE.

Teoriundervisning  i Nørresundby tæt på Aalborg

TEORIUNDERVISNINGEN foregår i hyggelige omgivelser, der tager udgangspunkt i lokalerne
VESTERGADE 18, 9400 Nørresundby.

Dørene åbnes kl 16,00 på alle teoridage, hvor vores hyggelige lounge er åben, så du kan få en kop kaffe/the/kakao og hænge ud med dine venner fra dit teorihold.

Du kan frit bruge vores wifi til lektier eller evt. læse op på det, der undervises i denne dag på DIN KØRESKOLE.

Du vil ved tilmelding modtage et log in til DRIVE4YOU.DK. HVORFOR DET???
Joe, er du vel forberedt til din undervisning, og løser du prøver hjemme og kommer godt igang med teorien. På den måde er det også lettere for dig at forstå det i praktiske øvelser i skolevognen.
Ingen af de to dele kan stå ene. Derfor vil du opleve, at der er et skift imellem teori og praktisk undervisning hele vejen frem til du står med DIT KØREKORT.

Kørekørt åbner mange døre i livet

Kørekort er en stor ting og åbner også mange døre i livet… det er et stor ansvar at få og særlig som et ung menneske, og vi vil gennem vores tilgang til stoffet give dig et seriøst billede af det, der venter dig i trafikken, den dag du står ene med dette ansvar.
Dette lyder meget tørt og kedeligt, og det er det ikke, fordi vi har selv i tidligere job opsamlet en del erfaringer, som vi gladeligt deler med dig på en måde, der er afpasset 2021.

Vi kan også være behjælpelig med førstehjælpskursus og generhvervelse. Kontakt os for at høre mere!